Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en pojke






Han stryker varsamt bort en hårslinga som
trillat ner över hennes ögon
och med full koncentration
fäster han den bakom hennes högra öra


Sen tittar han på henne och säger;
att det är sötare så


Och hon ler på utsidan och insidan
känner
hur skrattet bubblar i magen, hur det
sprider sig i kroppen ända ut i fingertopparna

fingertopparna som hon låter vandra över hans läppar
hon smittar honom med skrattet
fäster det på hans mun


och han smakar kärlek när hon försiktigt kysser honom




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-23 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang