Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör vi om inga kedjeanalyser löser mig?

Jag vet att du önskar att jag ska krypa upp i
din famn och viska i ditt tjocka, ljusa hår att
det var bara ett skämt
att jag har målat dit ångesthuden
och mina fingrar är inte de enda vänner jag har
och jag är inte trött på att leva
jag är trött på att låtsas

jag vet att du inte skulle tro mig
för du förstår mer än jag någonsin
trodde att du skulle förstå och
jag trodde aldrig att du tyckte om mig
att du tyckte om någon som aldrig
riktigt finns


om jag kunde skulle jag göra dig glad

jag vet
att du inte vill se mig i sjukhussängar
jag vet att du inte vill att jag försvinner
jag skulle kunna ha det så bra

och bara sådär
försvann jag när du stod tyst och tittade på

(varför gjorde ni ingenting?)




Fri vers av glasfilosof
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-03-01 16:53



Bookmark and Share


  Andasin
Starkt.
Kan inte säga annat än att det är starkt, det känns naket och du behärskar orden riktigt, riktigt väl!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof