Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en fantasi


du vet att jag har
skapat så många små framtider för oss
dagar, timmar, ibland bara några sekunder
allt så noggrant uppmålat

jag klär mej i mina finaste kläder
fuskar mej lite vackrare

du är om möjligt ännu snyggare i
mina små framtidsfantasier än i verkligheten
och du har på dej
den där klänningen

den som du passar så bra i



jag vet precis hur du ska le mot mej
och hur det kommer att kännas i hjärtat
när du gör det och
jag vet precis hur mjuka dina läppar kommer att vara
mot mina när du kysser dem och
jag vet precis hur dina ord
kommer att låta i mina öron när du säger

-att du, jag tycker ju om dej



vi skulle gå hand i hand och jag har
gjort alla omkring oss avundsjuka
de tittar på oss och önskar
att de också hade någon i sina
tomma och trasiga händer



om du bara kunde se
alla dessa fantasier
om du bara kunde förstå
att alla mina drömmar
är fyllda av dej, mej och lite kärlek
en hel del kramar, många kyssar
och din-hand-i-min-förevigt-annars-dör-jag-känslan




jag önskar

att du vågade
hoppa ur det förflutna
och rusa rakt in i framtiden
med mej i din hand




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 00:20



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Oo, det är vackert och ack så sorgfyllt trassligt. Galppet mellan det som är just nu och fantasidrömmarna kan vara milsvitt...
2013-06-03

    ej medlem längre
Hoppas det blir så då
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang