Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterhands-rädsla

När jag som bäst
försökte ta mig upp
på klipporna
bort från vågorna
tänkte jag på min far
och hur nära
det var att han drunknade
den där gången.
Det var först när jag kommit upp
som jag insåg
hur rädd jag borde varit.




Fri vers av Isola
Läst 251 gånger
Publicerad 2004-08-16 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola