Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar




försiktigt lägger jag mej
på marken framför dina fötter
drar nervöst i ditt byxben
viskar
att det är okej
du får lov att trampa på mej




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang