Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mittinatten-samtal



hej
det är jag

vill du dela ensamhet med mej
och din telefonlur inatt?
vi kan skratta åt gamla minnen
gråta åt gamla drömmar
eller bara
prata om vädret
sanningen är väl
att jag bara vill höra
din röst igen


jag vill passa på
att ge dej en liten
midnattshemlighet
den lyder:
jag saknar dej så



vad gör du inatt?
vill du räkna stjärnor med mej?
vi kan ligga här i varsin del av landet
och för varje stjärna du river ner
ska jag måla upp en ny



det var inte meningen att väcka dej
jag tänkte bara fråga
om du kan älska mej igen
men du vill nog hellre sova
skulle jag tro



jag saknar dej så




jag vill också berätta för dej
vad jag och min vän kom på
visste du att vi alla har ett sår
och jag tror att du är mitt

men älskade
du ropar alldeles för tyst
och jag är alldeles för fast
i mina drömmar
för att kunna
komma till dej


och ändå
lär du få höra dessa ord
flera tusen nätter till

jag saknar dej så


då ensamheten blir för stor
och jag ringer dej
bara för att din röst
påminner mej
om hur kärlek kan vara
en trevlig grej ibland
då ska jag tyst
viska min hemlighet
i ditt öra
den lyder:
jag saknar dej så




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar, så fin och varm.
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang