Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det som en gång brann




jag ska göra en
liten eld och
riva allt jag skrivit
om dej i bitar
elda upp
varje liten del
av alla mina
känslor för dej
alla dom som jag
hela tiden
skriver om
fastän jag lovade
min vän att jag
är över henne nu
jag är över henne nu
jag är verkligen inte
över henne nu

kanske om jag
bränner upp
lappen jag har sparat
som du skrev
till mej
och den är inte ens gullig
men den är
från dej och
därför betyder den
så mycket att det gör
ont och det är så
fel men jag är
så kär förlåt

jag klarar inte ens av
att radera smset
där det står att
jag har ett missat
samtal från dej
för jag drömmer
om att du
ringde för att faktiskt
säga något
inte bara för att
andas i mitt öra
och hålla käften
som du alltid
gör som jag
alltid gör
som vi alltid
gör som om
vi aldrig har
något att säga




Fri vers av Fredrik Klang
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-04 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang