Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar honom ibland


Jag saknar honom ibland
den där pojken
som alltid sa
att hans
hjärta brann

han som såg
det stora i det lilla
och som sa
att livet blir vad
man gör det till

den där pojken
som målade världen
med pastell kritor
för den blev så
mycket vackrare då


jag saknar honom ibland


han som älskade villkorslöst
och skrattade med känsla
som räknade stjärnor
på natt himmelen
och alltid gav upp
vid ett tusen elva

jag undrar vart
han tog vägen
den där pojken som försvann
han glömde säga hejdå
och jag saknar honom ibland





Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-05 14:37



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Fina rader, hög igenkänningsgrad!
2013-07-24

  Angel of love
Han finns där... Det hörs i din text!
2013-07-12

  Madelene Edlund
Ömt och skirt. Heja!
2013-07-05

  Fem hjärtan VIP
..Han finns inom..om Du lyssnar noga..! :)
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang