Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=JL2kBbSuwyU


Heartbreaker





Hon drar med fingrar
över immade fönster
de ser endast ut som streck
men jag tror det är nya vägar

hon slogs för hårt till marken
och glömde bort
att livet kan vara vackert
om man bara väljer att se

De mystiska ljuden ni hör om nätterna
är hennes bröstkorg som knakar
av tillbakahållna tårar

det är hennes hjärta som slutade sjunga
och började blöda

efter alla de människor
som inte kunde
eller ville
stanna




Fri vers av Fredrik Klang
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-06 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang