Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst förundran





Jag ser dig
och förundras över
hur min hud håller samman

för de intorkade tårarna
från den där april kvällen
de svider än

Vi tappade bort varandra
någonstans på vägen

(eller var det oss själva)

för vi ligger utspridda
i tusen bitar nu
och det börjar bli tröttsamt
att ständigt plocka bitar
som inte passar

Älskling
jag saknar dig
så som du var när du var hel
och bara lite kantstött

du vågade älska mig då

Bakom mitt synfält
har allt blivit så repigt
avskavt på något sätt

(som din röst i telefonen)

Och det gick sönder
visst gjorde det
det gick i tusen bitar
vi gick itu

men om du ser på mig
och säger
att du en gång kände dig hel med mig
så börjar jag limma direkt

bara för minnets skull




Fri vers av Fredrik Klang
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-06 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang