Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=MSGzbQSuiN8


Any day





Jag tror att jag är redo snart
att tassa med bara fötter
på nakna golv

vilken dag som helst nu

Någon skänkte mig lite glädje ikväll
det var ord och någons röst
och tillsammans
blev det lite glädje

för det föddes i skrymslet innanför bröstet
ungefär där hjärtat sitter
och spred sig till mina läppar

där klingar det fortfarande

Någon dansade på väggarna
i min lägenhet ikväll
och jag hörde nästan musiken

och jag tror att jag är redo snart
att tassa med bara fötter
på nakna golv

vilken dag som helst nu




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-12 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken text...hopp. Underbar.
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang