Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERTS FRU ÄR FUL.....

Bert satt och stirra på sin fru.
Tvi för Guds dåliga hyss.
Hon liknar en härdad gnu.
Andedräkten fräter när hon vill ha en kyss.

20 års äktenskap rullar fort,
men tiden tar ut sitt rätt.
Hon var vacker på gamla kort.
Inga spår av petrifierat svett.

Trots att fulheten tagit över
fanns ändå gnistan kvar.
Därför behövde han klöver
för att visa uppskattning för det han har.

Kanske bjuda på något riktigt gott,
på en dyr och behaglig restaurang.
Kanske köpa en vacker klänning i blått.
Varför inte ett nytt möblemang.

Han drömde om vad han skulle ge
men insåg sedan fakta.
Utan förmögenhet kan inget ske,
sina ensliga kronor han betrakta.

Sen köpte han en lott
för sina sista slantar.
En önskan om pengar i överskott
lockar mer än de ören han får när han pantar.

Lotten gav miljoner
och lyckan blev enorm.
Bert skrålade glädjetoner.
Nu var det dags för reform.

Nu kan jag köpa allt
det frugan behöver.
Fasen va ballt
att vara tät med klöver.

En lycklig fru brast ut i tjut
fast surade redan samma kväll.
Där vett går in går fulhet ut.
Nu har Bert en fotomodell.




Fri vers av TBJ
Läst 767 gånger
Publicerad 2006-03-05 21:04



Bookmark and Share


  purpleangel
Ja små log lite iaf... en text i ren TBJ anda,bara en själv som är lite OFF.
TACK!
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

TBJ
TBJ