Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig Maria. Vet du det?


Menuett

Det är kallt ibland
men då försöker jag tänka på värmen
ifrån dina ögon
och då känns det nästan som om du
kramade mig igen




Fri vers av glasfilosof
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-06 10:32



Bookmark and Share


  Andasin
Wow, vilken stark kärleksförklaring med så enkla rader!
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof