Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta på vass egg

in med en kniv
vrid om
dra ut

hjärta på vass egg
ett sista slag
dött sista hopp




Fri vers av Tony Lundén
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-03-06 15:46



Bookmark and Share


    NoMi F
Sorglig poesi när smärtan är
som värst
Bedragen in i det sista
Gråt vän gråt
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén