Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför krossad vindruta går livet vidare

idag är en vanlig dag tänker hon, ingenting är sig olikt från igår.

jo kanske en grej, lite lyckligare är hon nog?!

att efter så lång tid äntligen få känna ro, äntligen känna frid.

 

allt är ordnat i det sista, brevet postat, huset städat.

hon tänker att idag är en helt jävla underbar dag

medan lysena från lastbilen bländar och allt blir äntligen svart.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 960 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 00:09



Bookmark and Share


  Anna*
Hua, kontrasten gör att det blir riktigt ruskigt! Bra!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén