Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsvulten?

om dina läppar hungrar efter mig
kom släck min längtan
så ska jag mätta dig med min åtrå




Fri vers av Tony Lundén
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 18:15



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket snyggt i komprimerad form säger oändligt mycket! Bokmärker och applåderar
2010-08-25

  Halili
hett
2009-03-11

  Suzy med punkterna
Tjusigt;=)
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén