Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En endaste blick

Ge mig en halvtimme av din tid

så blir jag nöjd.

Säg mitt namn en endaste gång

så ska jag åter le

Gå vid min sida

och jag ska dig för alltid följa.




Men ge mig den där blicken igen
och jag ska ge dig hela min själ.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 21:50



Bookmark and Share


  Anna*
Urtjusigt! Applåder
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén