Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och som hon älskade

vid havets rand formade hon en tanke

lika galen som havets stormande vågor

skulle han se henne om hon var död?

skulle han smaka evig bitterhet

och rivas sönder av längtan?

hennes blick blir mörk,

tanken bleknar och blåser bort i

en vind som river hårt en

mascara-randig kind




Fri vers av Tony Lundén
Läst 730 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-11 18:05



Bookmark and Share


  Anna*
Skickligt skriven! Kan riktigt känna utsattheten där. Bra!
2010-08-14

  Suzy med punkterna
En av de bästa texter jag läst. Bokmärker.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén