Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrande kärlek

din kärlek
en labyrint

hjälp mig hitta ut




Bunden vers (Haiku) av Tony Lundén
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:15



Bookmark and Share


    NoMi F
Lite så där som en bön
Kul och tilltalande
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén