Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentincident

Ingen kommer ihåg, minnena dör
Vi glömmer nog mer än vad vi lär!
På matsalens väggar kletades smör
Andra likasinnade valde hagelgevär.

Måste vi vara extrema för att märkas?
Egocentriska, inbitna och kalla.
Måste en bit av ens själ förverkas?
Då kan lika gärna allt förfalla...




Bunden vers (Rim) av Livskarusellen
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla behöver bekräftelse, och den går att finna på bra och dåliga sätt.
Poeter.se har blivit min vän, syster o bror, och till och med mor
Bra tankar
och en fruktan i din text!
Tack
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen