Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i väntrummet.


Underhållsarbete (känner mig inte vidare underhållen...)

Sitter och väntar på min tid.

Ombyggnation.

Borrandet mullrar genom väggarna.

Kölappen
är avriven

Bara väntan
återstår

Väntan på min tid
Mitt möte

Bullrandet fortsätter
Tränger sig in
in i mitt inre

Jag påminns om mitt eget kaos
likt denna fallfärdiga byggnad
Även jag behöver repareras
(men en ny fasad kommer jag inte långt på...)




Fri vers (Fri form) av Livskarusellen
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-30 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen