Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappsteg

Kvicka steg, här arbetas det raskt!

Knappast hinns det med någon rast.
Högt tempo och hålligång.
SE, där damp tidningen ner i mitt brevinkast!

Snabbt du kilar vidare till nästa.
Ingen paus, ingen siesta.




Fri vers (Fri form) av Livskarusellen
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen