Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfyllnad.

...att fylla dagarna
som att fylla

ett skrivblock

en vinkaraff

en revolver


Riv ut
häll ut
SKJUT




Fri vers av Livskarusellen
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-26 02:02



Bookmark and Share


  Lotta Th
Brutalt!
2013-09-26

    ej medlem längre
yepp
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen