Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags

Det är dags
Förändringens tid är inne
Det är nu det gäller
En totalrenovering av kropp och sinne

Lobotomera, normalisera, hjälp mig att existera!
Ge mig en ny chans, låt mig briljera!




Bunden vers (Rim) av Livskarusellen
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-06 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi alla behöver se över oss själva och renovera det som är trasigt eller inte fungerar som vi önskar...Bra skrivet!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen