Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen åter

Ett ljud på din dörr
och allt känns som förr.
..För det som bankar
är dina ungdomstankar




Övriga genrer av Livskarusellen
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen