Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsdjungel

Jag har aldrig sett himlen så grå.

Asfalt, grus och betong.
Tågen susar förbi en öde perrong

...Och det brinner i mitt hjärta, min hjärna, min själ.
Vill ibland kasta mig ut, utan att ens ta farväl.

Försöker sansa mig, skaffa distans.
Börja om, ge mitt liv substans.




Bunden vers (Rim) av Livskarusellen
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-06 20:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Suveränt...
2013-09-06

  Gerda Johansson
Känslan är så stark att man nästan kan ta på den. fint!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Livskarusellen
Livskarusellen