Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske i morgon?

Jag vill slå upp mina ögon
och se dig sova lugnt brevid.

Jag vill känna med fingret längs din kind
din lena mjuka hud

Du rör dig lätt och du ler i din dröm
finns jag med där?

Det är drömmen i mitt liv
drömmen om dig här

Men när jag vaknar är ingen där
ensam denna morgon med.

En morgon ska jag vakna
och finna Dig där leende med mig i din dröm.






Fri vers av Tony Lundén
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-03-10 01:10



Bookmark and Share


    NoMi F
Vacker mycket drömmande
och mjuk dikt
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén