Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara

Det finns en exakt siffra på antalet steg jag tagit i mitt liv
Jag vill veta
om det finns en exakt siffra
på det antal steg jag har kvar.

Det finns en plats så oansenlig där jag hamnat.
Jag har ingenstans att gå.
Därför är detta mitt hem




Fri vers av Keaton
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-24 14:06



Bookmark and Share


  Tess74
Pang! Sitter som en smäll. Skitbra
2013-12-01

    ej medlem längre
Bravo,jag gillar det nakna ärliga i denna text.
2013-10-29

  queenia
Pricksäkert! Och otroligt viktigt att se och känna efter.


2013-10-27

  Robin V
Jäkligt vasst!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Keaton
Keaton