Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sockerbagare

det luktar
konditori
över halva stan när jag går ut genom
automatiska dörrar som bara är, en dörr med dubbel-lås
och den söta lukten påminner mig om de små bagarna som haft fika paus
kanske hade zoegas öppet extra länge och bjöd dit alla sockerbagare i stan
som öppnade sina små portföljer med vaniljbullar och glaserade pudrade sockrade klistriga dödande kakor och frestelser
som aldrig kan jämföras med annas bageri
i ljunghusen
ett tomt kontor är tyst och bagarna sitter samlade i köket och de skrattar
med kinder och på ett sätt liknar de grisar, sådana som fanns i spelet när man var liten, med broskiga knorrar och blanka pannor ungefär som de kunde mördat för en stor tjock gräddad blåbärspaj mitt i ansiktet
eller var det kanske cool-whip och Smucker\'s blueberry preserves
låtsas-paj är också tillfredställande
jag klarar mig nog ganska bra utan din innerliga glasyr men visst,
temptation is tempting and sugar is a sin
except sins do not exist
it is an unattractve word and
let\'s forget about it




Övriga genrer av jag borde
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-03-13 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde