Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krav-märkt

fan vad nöjd jag är
säger friskis och svettis gubben
när han \"raskt\" promenerat ut genom omklädningsrummet
och han tar på sig sina nypolerade stövlar
jag ägnar inte mer än just TVÅ tankar åt dig
din \"jätte-pappa\"

feministiska gruppen har även återträff ikväll,
och på tavlan står ett namn som vi skrattar åt men kanske
var det inte så kul ändå
jag menar, kolla hennes son han ser väl rätt bra ut på min skala
jag har inte ens en skala
du kan ju SKALA en morot och se om dina pigment förändras över en dag
så kanske jag kan dölja mitt ansikte med lika mycket smink som du
i skolmatsalen där du går med fejkad modell-strut och det ser faktist inte bra ut , med för mycket rouge

jag vill vara långdistans löpare
så kan jag springa bort från dig när jag vill och
sjunga vad jag vill med min bästa röst som bara kommer fram
när jag är ensam hemma eller i telefon
med rätt person
och så kan jag få ett eget nummer på min tröja och springa upp för trapporna till ett muséeum och blicka ner på en stad
och hav
klockan 6.48 på en måndagsmorgon
fiskargubbarna är vakna och servitriserna bakis av allt saltvatten de svalt från vågor som dränkte deras svarta plastbrickor i sanden
fast detta är en sandfri stad
men på andra sidan finns det sandstrand på grekiska med svarta oliv
plantage
och det finns svarta skalbaggar i poolen som både kan flyga och simma.
svara mig kan vi flytta dit nu, mamma jag VILL





Övriga genrer av jag borde
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-03-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde