Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akt II


Vit handduk

Han lånar henne badlakan.
Hon lämnar jeansen utanför.

Han som redan sitter där när hon kommer in, har en (vit) handduk virad runt midjan.

Hon vet att han löptränar i skogen, har ett ärr längs ena knäet. Som hon vill röra vid. Fråga.

(Låter bli)

På vänster överarm tatuerad, ett mönster runt om. En restprodukt från ungdomens hårda dagar.

De är nära tillsammans, avståndet oklart. Bastar tills det där inne blir alldeles för hett.

(Handduken faller)

Är det besvärande att de sitter där nakna inför varandra?

Hon kallar det befängt, fastän det är hon som tittar mest.




Prosa av JVKarin
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-07 14:23



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Det finns ett fint driv i texten som gör att jag vill läsa vidare.
2015-06-16

    ej medlem längre
HETT....
Gillar dessa akter ;)
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

JVKarin
JVKarin