Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En livstid.


Merlin Maräng

Kan vara
blommig
barndom
(varm) choklad
hemma
längta
morfar
främmande
sliten tygkanin
fredlig
hittekatt
ett förnamn (ditt?)
Susbottnen
spräcklig
fotboll
hallonröd
lillebror

(Kan inte vara hämnd, gubbe, surkart, älgjakt, palsternacka, krig, avskuren angorapäls, köpcentrum, rasist. Eller förlorare)

Kan också vara
nummer 1
Maria
ensam
ett lärkträd (som barrar gult)
kludd
kokkaffe
jullov
sorg
koltrast
ett övre bäckpass
kramen
Hejdå

Marängiga kramar, marängkrämiga.

Marängkramar?

Vid den allra sista gången.




Övriga genrer av JVKarin
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-08 16:54



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fantastisk text!
Beundransvärd och tänkvärd
Ingrid Trolle
2013-12-09

    ej medlem längre
Underbart härlig text man blir glad.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

JVKarin
JVKarin