Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma livstid.


Merlin Maräng 2.0

Kan vara

grönfläckig
undulat
Mamma
sol(en)
resor
rädd
harpalt
rälsbuss
Ockelbo
Darth Vader (i plast)
Patrik
skolbuss
Twisted Sisters
Bröderna Lejonhjärta
brun
mysbyxa
snökluva
pulkabacken
Vallhov

Måste vara

oskyldig
skrubbade knän
en trasslig hund
den moderslösa julbocken
fantastisk
(morfar)

Kan inte vara

Dr Richard
oönskad
pappa
paprika
I phone 4S
snabbtåg
Mc Donalds
näthat
= inte heller Sverigedemokrat

Merlin Maräng är också

naiv
nyfiken
mormor
oäten
(tonfisksmörgås)
cykeltur
vinglig väg
ånglok
perrong
smultron(backe)
sång
älg
kojan
(Björksätra)
bibliotek

Är alltid

den röda lilla stugan
Tupptallsmyren
kamraten
tårarna som aldrig föll

Kramen

den sista gången vi lekte







Fri vers av JVKarin
Läst 239 gånger
Publicerad 2013-12-13 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JVKarin
JVKarin