Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akt III


Gult kök

Han som står vid den kontorsgemensamma köksbänken.
Studerar henne.
Kokar kaffe.

Hon som väntar, har bakfickan på jeansen sliten. Håret i för ojämna flätor. Skjortan skrynklig innanför.
Är sugen.

Vackrast slarvig.

Han vill veta hur hon känns. Under hans händer, huden. Hårdheten.
Prova henne?

Hur hon smakar.

Vill veta hur het hon var i bastun. Egentligen. Han som knappt vågat titta. På hennes varma, nakna kropp. Svettig.

Ännu starkare blottad.

Med håret i en trasslig hästsvans. Brösten tunga, upptryckta mot handduken. Den där klyftan så lockande.

Han som vill se mer av henne, hur kläderna faller i en hög på golvet. Fingrarna som befriar hennes knutna hår. Inträngande rörelser.

Erfar henne.

Kanske han en primitiv jävel men hade sett att hon tittat, hon också. På honom. Fantiserat?

Om samma saker.

Hur de har varandra mot de gula köksluckorna. Det dunkande ljudet. Tillfredsställelsen där efter.




Prosa av JVKarin
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-09 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm du är bra..
2013-12-12

  Maria Natasja
Vilken känsla du förmedlar!

Oerhört bra!
2013-12-09

    ej medlem längre
Du får verkligen in känslan som man vore där i köket... Så bra !!
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

JVKarin
JVKarin