Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker Du Om Mig Nu?

Tycker Du Jag Är Lika Fin?
Nu När Jag Inte Är Din!

Du Gav Mig Tårar Som Föll Från Kind!
Är Jag Lika Vacker Då Som En Höstvind?

Jag Hata Mig Själv För Älskat Dig!
Jag Skada Mig Själv För Jag Hatar Dig!

Du Bröt Ner Mig Till Grunden!
Det Rinner Tårar På Munnen!

Jag Glömmer Våra Minnen!
Hatar Allt Med Den Tiden!

Du Visa Aldrig Att Jag Va Värt Din Tid!
Glädjer Det Dig När Änglarna Viskar "Lid" ?





Bunden vers av TonySoderlund1
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-28 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TonySoderlund1
TonySoderlund1