Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Såg När Du Föll!

Jag Gråter Bara När Du Inte Ser!

Det Du Ser Är Inte Jag Som Ler!

Den Sanna Jag Orkar Inte Mer!

Har Gråtit Ut Alla Tårar,
Försöker Men De Kommer Inte Mer!

Varför Står Du Bara Där O Ser På!

Vågar Du Inte Ge Dig In O Hjälpa?
Ja Tänk Om Det Inte Skulle Gå!

Hur Skulle Du Då Må?

Jag Faller Längre Och Längre Ner!

Du Bara Står O Ser På, Tills Du Inte Ser Mig Mer!

Hur Klarar Hjärtat Att Slå?

Hur Kan Du Vända Dig Om O Gå?

Kommer Då Aldrig Förstå!




Fri vers av TonySoderlund1
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-28 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TonySoderlund1
TonySoderlund1