Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver av mig lite från min uppväxt! tankar kommer tillbaka och minnen följer med!


Livet som utsatt barn i våldsam familj

Många omkring mig ser inte vilken strid jag går igenom varje dag!
Alla tankar om hur det va när jag växte upp!
Jag minns alla ord och jag minns alla slag!

Att varje natt somna med gråten i min hals!
tvingad att somna med huvudet under kudden!
flera gånger önskat att man inte längre fanns!

Att vakna på morgonen och se sin mamma blå slagen!
enda man vill är att göra slut på allt elände!
gör vad som helst för att avsluta dagen!
vill aldrig minnas vad som egentligen hände!

Att växa upp med rädsla för att säga till om något är fel!
rädd för att man själv skulle bli slagen!
än idag undrar jag om jag någonsin kommer bli hel!

minns tillbaka den dagen som de va igår,
kan ha varit runt 12 år
knöt min snara i taket, men inte tillräckligt hårt!

viljan att leva fanns inte längre kvar!
försökte alltid hitta sätt att avsluta det på!
efter flera år av psykisk misshandel
efter flera år av att leva i ett våldsamt och alkoholiserat boende!

Finns så mycket mer att skriva ner
men vill inte öppna för stora luckor

kämpat i över 10 år för att komma dit jag är nu!











Fri vers av TonySoderlund1
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-08 11:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alltför många barn växer upp i osunda och våldsamma förhållanden.
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

TonySoderlund1
TonySoderlund1