Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något så enkelt som tre ord

Likt en vindpust

Försvinner jag

Som en boomerang

Va jag tillbaka

Svag för din röst

Svag för din skull

Tre ord som

Betyder både gott och ont

Tre ord av kärlek

Tre ord av hat

Jag älskar dig

Jag hatar dig

Jag hatar jag älskar dig

Jag älskar jag hatar dig

Tillsammans är det inte mer än hat!




Fri vers av TonySoderlund1
Läst 177 gånger
Publicerad 2018-06-01 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TonySoderlund1
TonySoderlund1