Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt.
Jag blev bara så jävla rädd,
sist någon sa att han älskade mig gick allt så fruktansvärt fel.
Jag kunde inte säga det du ville höra.
Jag är ledsen,
men jag kan inte.
Förlåt.




Fri vers av Isola
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-08-20 22:43



Bookmark and Share


  Isabella
finns bara ordet wow tillfälligen jätte bra dikt...
2004-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola