Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som river ångesten ur halsen

Varje gång du hulkar över din
livskamrats vita skräck
och ångesten rinner mellan dina fingrar

varje gång du river ångesten ur halsen

(du önskar att de såg
önskar att de drog upp dig och skrek i ditt öra att
dö då
dö då för i helvete)

för du skulle inte tveka
skulle inte tveka

(tystnaden är skrämmande
är den inte?)




Fri vers av glasfilosof
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-03-17 16:59



Bookmark and Share


    Mymlan.
den är skrämmande och otroligt bra! Dina ord innehåller så mycket känsla.
2008-11-05

  sol
pphhuuu...som vanligt
är alla din bokstäver helt
enormt...djävla genomträngande!!!
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof