Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet som älskare

Jag hatar dig

du ser och skrattar rått.




Fri vers av Tony Lundén
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-03-17 17:01



Bookmark and Share


    NoMi F
Starka ord som
förmedlar en djup sorgsen känsla
Hoppas hatet försvinner
och du ser glädjen och
lycka i det lilla
Ja livet i sig självt är kärlek min vän
Få rader men ack så förmedlande
starka
Tycker om
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén