Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville se

Ville se
men ögonen
förmådde inte
öppna sig
ville dansa
men benen
förmådde inte
röra sig
ville leva
men förmådde inte
öppna hjärtat
en snara
band en knut
på sig själv
fällde mig
till marken
när kroppen
låg stilla
tyst försluten
kom en fågel
med ena vingspetsen
rörde den vid
min frusna själ




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-13 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr