Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver mig

Behöver mig
behöver
närhet till mig
för att nå orden
vandring i naturen
doften av jorden
har lett till inre kammare
behöver hela mig
hela mig
naturens läkeprocess
för varje steg
närmare och närmare




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-08 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr