Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshälsning på kvinnodagen !

Hjärtat har rum
som fylls av kvinnors
värme och kärlek
smärta och tårar
en möter
systrar
på alla platser
här och ute i världen
en syster
delar rum
med alla systrar
kvinnor
fyller hjärtat
av kärlekens
värme och gemenskap
förståelse
styrka
ödmjukhet
kraft
hjärtats röst talar
ödmjukt
vi är systrar




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-08 08:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Vackert!
2017-03-11

  ULJO
Girlpower
2017-03-08

  Öknens Ros VIP
Kärleksfull hyllning till kvinnan! :)
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr