Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda hjärta

Ljus föll
över natten
Gryningen väckte
allt sovande
Nyförsiktigt
i skörhets land
Där
rustningen
brutalt avlägsnats
Ljus föll
över
det nakna
Kalla vindar
värmdes
av ett hjärta
Stort
Ett enda
i hela Världen




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-14 11:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Finstämt!
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr