Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hör ihop

Där i det osynliga
hör vi ihop
höstglöden
lövet
stenen
trädet
och du
där bortom
här
och nu
i denna stund - in this moment




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-19 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr