Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Collateral damage

Jag vet inte om det skulle vara för din skull
För att jag älskar dig för mycket
För att jag inte klarar att göra dig lycklig
För att livet är bättre utan mig

Eller om det skulle vara för min skull
För att jag vet hur man gör när man är ensam
För att jag kan hantera mörkret bättre
När ingen rör om bland mina känslor

Men jag vet att det skulle vara
För att skulden blir tyngre att bära för var dag som går




Fri vers av elva12
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-28 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12