Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

För två år sedan
då var det du och jag på baby
Det var sen kväll
och vi låg på gräset och kollade på stjärnor
Minns att du skrattade åt vad jag sa
åt att jag var så full
Det var du och jag då
fast det ändå var en hel kontinent emellan
Eller närmare bestämt en hel värld
Jag tror vi höll varandra i handen
bara som en demonstration
Bara för att visa just det
att det var du och jag då den kvällen
Även fast ingen var i närheten
ingen kunde se
Det var bara du och jag baby
Då och aldrig igen




Fri vers av Isola
Läst 300 gånger
Publicerad 2004-08-22 22:09



Bookmark and Share


    Jolli
söt dikt!
2004-09-01

  Zam
det finns ingen känsla som den...på gott o ont. Tycker mycket om denna dikten! Fin...
2004-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola