Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende med porlande skratt

Som i en tunnel
där har jag vandrat
intet sett
bara gått

men nu kan jag ana
något i periferin
jag hör ett skratt
ett barns hjärteskratt

han sträcker ut en hand
och han ler
säger, "nu ska vi leka en lek
du ska lära av mig
"

det var en lek om livet
jag lärde mig ta det varligt
och att inte ta för givet
livet är en gåva - njut




Fri vers av Tony Lundén
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-03-21 17:30



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt. Så här kan man se
ljuset, skrattet, glädjen
Hur man likosm lär sig
att njuta och leva
Givande hoppfull dikt
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén