Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hrm, ja....


Under dina vingar

Penetrera min själ
befrukta den med lycka
låt mig uppfyllas
av din härlighet

Jag väntar på dig
snälla se mig här
ensam otrygg
obetydande liten

Jag vill flyga
till kärlekens land
ge mig vingar
sätt min ande fri

-Kom-




Fri vers av Tony Lundén
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-03-27 00:44



Bookmark and Share


  Muzze
Varje ord bär sin egen innebörd. Detta leder tanken vidare. Fint och drömskt.
2006-05-03

    NoMi F
Bravo, verkligen
roligt att se din utveckling
Denna är fint fantasieggande
poesi, vilket jag gillar
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tony Lundén